Bine ai venit, daca esti in cautare de produse pentru ingrijirea mintii si trupului te aflii in locul potrivit.
Noutati
recente
Promotii
atentie la pret
Recomandari
special pentru tine
Blog
articole

Livrare

Produsele sunt expediate in maximum 24 de ore de la data validarii comenzii.
Ne straduim sa expediem pina la sfarsitul programului de lucru toate comenzile sosite pina in orele 13.00 PM (in zilele lucratoare), pachetul urmand sa ajunga la tine in ziua imediat urmatoare (daca s-a optat pentru curier rapid).


Va punem la dispozitie 3 modalitati de livrare:
Livrare in 24 H prin servicii de Curierat Rapid
Livrare in 4 zile cu Posta Romana
Livrare in 6 H prin Curierat Express
  • Serviciul de Curierat Express este disponibil doar in Bucuresti si localitatile limitrofe (Otopeni, Bragadiru, Voluntari, Pantelimon, Chiajna, Mogosoaia, Chitila, Popesti-Leordeni).

  • Prin serviciul de Curierat Express vor fi livrate in aceeasi zi, in intervalul 16:00-20:00, comenzile plasate pana in ora 11:00 . Comenzile facute dupa ora 11:00 vor fi livrate in urmatoarea zi lucratoare.

  • Tariful pentru serviciul Curierat Express este de 25 lei / colet.
 
Returnare

Money Back Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic:

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care cumparatorul este nemultumit de performantele sau calitatea produsului, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor sale. Produsele se pot returna, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produselor comandate se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre consumator prin transfer bancar in contul IBAN specificat de catre cumparator.


Conditii generale de returnare:

Inainte de a trimite produsul inapoi catre noi pe adresa Sos de Centura 24 - 26, Tunari, Ilfov, GreenVest Park te rugam sa completezi Formularul de Retur. Acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt Returul si pentru a-ti trimite un produs inlocuitor sau a-ti returna banii. Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (fara urme ale utilizarii, in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit) impreuna cu o copie a Formularului de Retur si a Facturii de achizitie. Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la Retur prin transfer bancar in contul IBAN specificat in Formularul de Retur. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a nu accepta Returul. Cheltuielile de restituire sunt suportate conform legii de catre client. In cazul in care expediezi coletul cu plata la destinatie, vom fi nevoiti sa facturam contravaloarea transportului plus costul kilometrilor aditionali daca este cazul.

Produse livrate gresit sau care nu corespund specificatiilor de pe site:

Daca ti s-a livrat alt produs decat cel comandat te rugam sa semnalezi cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Procedura de returnare incepe tot prin completarea Formularului de Retur si completarea tuturor campurilor de acolo. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de BodyStuff. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, poti returna produsul pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Te rugam sa completezi pentru acest lucru Formularul de Retur. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, vei plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, vei primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de BodyStuff.

Desi legea nu prevede acest lucru, vom accepta si returul produselor achizitionate de catre persoanele juridice, in aceleasi conditii ca si in cazul persoanelor fizice.


Observatii generale: Iti recomandam sa utilizezi serviciile de curierat, care permit urmariea coletului. Nu suntem raspunzatori pentru coletele pierdute pe drumul catre noi. In toate cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la produsele defecte in perioada de garantie, acestea trebuie returnate in starea in care au fost primite, insotite de documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.


Pentru informatii suplimentare privind returnarea produselor ne poti contacta la telefon 0752.129.302 in timpul orelor de program sau ne poti scrie la adresa office@bodystuff.ro

Iti multumim!
Back
IP-ul dumneavoastra este: 3.239.119.61