Bine ai venit, daca esti in cautare de produse pentru ingrijirea mintii si trupului te aflii in locul potrivit.
Noutati
recente
Promotii
atentie la pret
Recomandari
special pentru tine
Blog
articole

Blackberry Bath Creamer 30g

BUTTON_WISHLIST_ALT

14,99Lei


Paraben Free
Vegan Friendly
No animal testing

Blackberry Bath Creamer este un amestec perfect de note fructate, cu o inimă de mură şi o insinuare de căpşunǎ şi zmeură.


Având o aromǎ zemoasă de mură după care-ţi lasă gura apă, Blackberry Bath Creamer a fost trecută manual prin Petit Coupe Dulse, o algă roşie bogată în minerale. Blackberry Bath Creamer are uleiuri esenţiale de muşcată şi levănţică.

Cum folosim Blackberry Bath Creamer
Puneti produsul în apa caldă din cadă şi se va topi uşor, eliberând în apă untul de cacao şi de shea pentru a vă hidrata pielea. Bilele cremoase mai conţin parfumuri plăcute şi uleiuri esenţiale care vor da un miros deosebit băii dvs. Dupa folosire îndepărtaţi petalele din cadă ca să evitaţi pătarea acesteia.

Ingrediente :

bicarbonat de sodiu, acid citric, ulei din seminte de Theobroma cacao (cacao), amidon de Zea mays (porumb), lauril sulfat de sodiu, unt de Butyrospermum parkii (shea), parfum, alge Palmaria palmata, apa, ulei din flori de Pelargonium graveolens (muscata), ulei din flori de Lavandula angustifolia (levantica), amil cinamal, benzil benzoat, citronelol, hexil cinamal, butilfenil metilpropional, limonen, linalool, CI 14700 (rosu 4), CI 73015 (albastru 2), CI 17200 (rosu 33), CI 16035 (rosu 40)  • Greutate: 0.03kg
  • 2 Stoc
  • Produs de: Bomb CosmeticsAcest produs a fost adaugat in catalog la data de 25 septembrie 2011.

IP-ul dumneavoastra este: 54.226.23.160